Klik hier voor mijn droom....

 Workshop - Relatieopstellingen (dag)

Algemene informatie
Op deze themadag kun je een opstelling doen om inzicht of antwoord te krijgen op de vraag die jij hebt met betrekking tot je relatie. Dat kan zijn je huidige relatie, een verbroken relatie of een toekomstige (gewenste) relatie.

 

Een relatieopstelling geeft zicht op je eigen gedrag, of dat nu bewust of onbewust is, en laat zien welke invloeden er werkzaam zijn binnen je relatie. Naast dit -vaak diepgaande- inzicht kan de opstelling resulteren in het ervaren van meer rust, balans, kracht of energie.

 

Net als voor 'gewone' familieopstellingen geldt dat een relatieopstelling 5 minuten kan duren, maar ook een uur. Tussen de opstellingen door is er een pauze en tussen de middag is er een heerlijke en gezonde lunch.

Je kunt hier nog meer uitleg vinden over hoe familieopstellingen in zijn algemeenheid werken.

Je kunt op twee manieren deelnemen aan de workshop:

  •  Als toeschouwer/representant; Je krijgt hierbij de gelegenheid om -als je dat wilt-  mee te doen in een of meer opstellingen als representant. Je zult merken dat je automatisch 'meelift' op de energie van de opstellingen. Ook als je alleen wilt toekijken is dat prima. Je kunt zo even wennen aan mij als opsteller, aan de ruimte, aan de groep en/of wat een opstelling is en met je doet.
     

  •  Als vraagsteller; We werken dan samen jouw vraag/thema uit in je eigen opstelling. Het resultaat van een opstelling is altijd een belangrijke bijdrage in de oplossing van wat er bij jou speelt. Balans, inzicht, kracht, energie, rust zijn woorden die hierbij horen.  Je kunt hier controleren of er nog voldoende plek is.

Om voor een intieme en veilige sfeer te zorgen, bestaat de groep uit maximaal 25 deelnemers. Een heerlijke lunch is bij de prijs inbegrepen en in de pauze kun je lekker uitwaaien in het bos. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

 

Interessant? Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan door hier te klikken!

 

Prijs (per persoon, incl. BTW, incl. lunch, koffie en thee)
Ä 35,00 als je als toeschouwer/representant wilt deelnemen.
Ä 155,00 als je een thema wilt inbrengen.

Waar en Wanneer?
Klik hier voor de agenda met alle workshops en locaties.

Vragen en meer informatie
Klik hier om je vragen te stellen.

    NIEUWS   

  28 november 

Workshop
Familie-
Opstellingen

Er is nog plek!
Kijk hier!

 


Schijf je NU in op de Habibio Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!