Klik hier voor mijn droom....

 Individuele familieopstellingen

Individuele opstellingen zijn minimaal even effectief als opstellingen in groepen, en ook dezelfde thema's kunnen uitgewerkt worden. Alleen de manier van werken is anders. Een individuele opstelling vindt namelijk plaats bij mij in de praktijk, en we doen het samen. Jij en ik, en niemand anders.

Er zijn kortweg twee werkvormen: Ofwel we werken alleen met objecten als representanten (bijvoorbeeld stenen, blokjes of poppetjes), ofwel we leggen gekleurde matjes op de plaatsen van de representanten in de ruimte, waarop we dan om beurten plaats kunnen nemen in de rol van representant. Ikzelf zal dan dus afwisselend de rol van begeleider en representant op me nemen. De eerste manier geeft veelal diepe, nieuwe inzichten, terwijl de tweede manier meer toegang tot verandering op zielsniveau geeft.

Veel mensen vinden deze manier van werken prettiger, omdat ze dan geen 'last' hebben van andere mensen, zoals bij groepsopstellingen. Ook zijn sommige thema's zo gevoelig en delicaat, dat mensen er niet graag over praten met anderen erbij. 't Is maar met wat jezelf fijner vindt!

Bijkomend voordeel van een individuele opstelling dat je hiervoor eenvoudig een afspraak met me kunt maken, en zo dus vaak al snel terecht kunt!

Een individuele opstelling vraagt een investering van Ä 155,- en ik zorg altijd dat er voldoende tijd is om de opstelling volledig uit te werken.

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een individuele opstelling via het aanmeld formulier, of via de contact pagina.

==+==

Klik hier voor meer informatie over familieopstellingen algemeen
Klik hier voor meer over organisatieopstellingen.
Klik hier voor informatie over de workshops die ik organiseer.

Of neem contact met me op om een keer een opstelling mee te maken of om een thema in te brengen.

    NIEUWS   

  28 november 

Workshop
Familie-
Opstellingen

Er is nog plek!
Kijk hier!

 


Schijf je NU in op de Habibio Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!