Klik hier voor mijn droom....

 
 


Nieuwsbrief November 2011

Beste [VOORNAAM],

Hoe kan dat nou?

 

12 consultants van een recruitment- en (management)adviesorganisatie. Een informatiesessie 'Familie- en organisatieopstellingen'. De meesten alleen 'wel eens iets gehoord of gelezen over familieopstelingen'. Sommigen al eens een opstelling meegemaakt. En hoe mooi is het om te zien wat een combinatie van uitleg met wat simpele oefeningen doet met de mensen. Sommigen grinniken wat, anderen willen het snappen. En sommigen gaan het aan, ook al zijn ze niet gewend te voelen of te vertellen wat ze voelen, al helemaal niet tegen je collega's! En dan gebeurt er wat... Iemand bespreekt een problematische situatie binnen een familiebedrijf en dan zie ik het kwartje vallen. Het besef dat het loslaten veel modellen en (rationele)technieken niks oplost, maar dat hier iets nodig is dat verder gaat dan het verstand. Een organisatieopstelling. Ik ben tevreden. Prachtig om te zien hoe wat oefeningen en praktijkvoorbeelden (en wat extra enthousiasme van mijn kant) geleidelijk laten binnendruppelen wat familie- en organisatieopstellingen kunnen betekenen...

Wil jij een keer een informatiesessie of een introductieworkshop voor jou en je collega's? Neem dan gerust contact met me op, ik wissel graag met je van gedachten over de mogelijkheden. Of kom eens kijken op een opstellingendag en doe mee als representant!
 

12 November, Workshop Familieopstellingen

Zaterdag 12 november organiseren Marieke en ik weer samen een workshop familieopstellingen. Er is momenteel nog plek om voor zowel vraagstellers als voor representanten. 

 

Tijdens onze workshops is de sfeer ontspannen, veilig, intens en ook gezellig. Na afloop is het vaak alsof je de overige deelnemers al heel lang kent. Toch kan ik me ook goed voorstellen prettiger voelt om je opstelling op individuele basis te doen. Dat kan ook! Neem dan even contact op voor een afspraak voor een individuele opstelling, gewoon bij ons in de praktijk in Groenekan. Individuele opstellingen zijn net zo krachtig en effectief als groepsopstellingen, 't is maar net waar jij je prettiger bij voelt, want dat is voor iedereen anders.

 

Op de website vind je niet alleen informatie over opstellingen, maar ook over organisatieopstellingen. Ook kun je je via de site aanmelden.
 


Ik wens je een fijne dag!
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl

 
 

 

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld of op een andere manier me je email adres hebt gegeven. Wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwsbrief.php