Klik hier voor mijn droom....

 
 


Nieuwsbrief November 2009

Beste lezer,

VERBINDING!


 

Voor de mensen die het nog niet weten: op 7 augustus 2009 zijn Marieke en ik met elkaar getrouwd. We zijn op die dag niet alleen wettelijk, maar ook spritueel met elkaar verbonden. Dit vond plaats op het strand tijdens een prachtig ritueel in het bijzijn van al fantastische vrienden en familie. En nadat je getrouwd bent vragen mensen vaak "Is het nu anders?" Mijn antwoord daarop is volmondig JA! Ook al gaat het dagelijkse leven gewoon door, de band tussen Marieke en mij is alleen maar nog sterker, hechter en dieper geworden. Wij hebben ons in vrijheid aan elkaar verbonden!


* Workshop Familieopstellingen

12 december is er weer en workshop familieopstellingen. Dit is de laatste voor dit jaar! Op een nieuwe en fijne plek, namelijk de Zuiderkapel in Bilthoven. Marieke zal op deze dag ook opstellingen begeleiden. Je zult merken dat we elk onze eigen stijl en energie hebben!

 

Misschien is het leuk om ook nog even te melden dat -ondanks het woord 'Familie'- je een opstelling in veel bredere zin kunt zien. Je kunt je relatie opstellen, je kunt gevoelens en verlangens opstellen. Ook kun je keuzes opstellen, zoals verhuizen of verbouwen, blijven of vertrekken, deze baan of een andere. In het geval van gevoelige kwesties kun je ook 'blind' opstellen, waarbij alleen jij weet wat je opstelt en niemand anders.

Soms voelt het prettiger of veiliger om je opstelling niet in het bijzijn van een groep te doen. Neem ook dan even contact met me op voor een individuele opstelling, gewoon bij mij in de praktijk in Groenekan. Individuele opstellingen zijn net zo krachtig en effectief als groepsopstellingen, 't is maar net waar je je prettiger bij voelt.

 

Op de website vind je meer informatie over opstellingen. Ook kun je je via de site aanmelden.
 

* Nieuwe Website?

In mijn vorige nieuwsbrief meldde ik dat er een nieuwe website aan zou komen. Dat is nog steeds het geval, maar ik ben er nog niet helemaal uit hoe. Dus nog even geduld!
 


Ik wens je een fijne dag!
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl

 
 

 

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld of op een andere manier me je email adres hebt gegeven. Wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwsbrief.php