Klik hier voor mijn droom....

 
 


Nieuwsbrief November 2007

Agenda voor 2008 nu online!
Ook in 2008 kun je weer maandelijks deelnemen aan een dagworkshop familieopstellingen.
In de agenda vind je het complete overzicht van workshops, data en prijzen.

Nieuwe workshops:
Met trots kan ik je melden dat ik samen met vriend en collega, Pierre Rooymans, twee nieuwe workshops op de agenda heb gezet:
* IK & GROEI; een tweedaagse workshop waarin we aandacht besteden aan vragen als: Waar sta je in je persoonlijke ontwikkeling, waar wil je naartoe, wat houdt je nog tegen en hoe kun je je volgende stap zetten?.
* IK & WERK; een workshop specifiek met werk als thema. Ideaal als je antwoord wilt op vragen als: Wat wil ik nu echt, hoe kan ik mijn vaardigheden het beste inzetten, wat zijn mijn belemmeringen en hoe kan ik daar beter mee omgaan?

We maken in beide workshops gebruik van krachtige elementen uit NLP, systemisch werk, kernkwadranten, enneagram en chakra-activatie om jou in contact te brengen met waar het daadwerkelijk om gaat.

Als je je in 2007 nog aanmeldt, bedraagt de prijs voor elk van deze workshops slechts 150 inclusief koffie, thee en lunch.

Leuke december-tip:
*
IK BEGIN NU! Goede voornemens, wens of werkelijkheid?
Een workshop van Bas de Kruijf & Marieke Sanders waarin je leert op een moeiteloze manier je goede voornemen te verwezenlijken. Klik voor meer informatie op www.ikbegin.nu.

Vanishing Twin Syndrome (VTS); Altijd al tweeling willen zijn?
Misschien ben je dat wel heel kort geweest... Recent onderzoek heeft aangetoond dat bij 1 op de 8 concepties een tweeling ontstaat. In het geval van een zogenaamd Vanishing Twin Syndrome (VTS) sterft dan in een vroeg stadium een van de foetussen af, vaak zonder een spoor achter te laten. Mensen die dit betreft kunnen gedurende hun leven verschillende symptomen ervaren, zoals een onverklaarbaar schuldgevoel, hun plek niet kunnen vinden, zich alleen of niet compleet voelen of zoekend blijven naar hun 'soul-mate'.

De laatste tijd krijg ik opvallend vaak familieopstellingen onder ogen die een sterke aanwijzing leveren dat er sprake is geweest van een VTS. Het geeft mensen dan altijd een diepe rust om oog in oog te staan met (de representant van) hun tweelingbroertje of -zusje, ook al is hij/zij slechts zeer kortstondig tijdens de zwangerschap aanwezig geweest.

Je kunt hier het volledige artikel lezen. Meer informatie over familieopstellingen vind je hier.

Organisatieopstellingen als hulpmiddel bij organisatieveranderingen?
Van een goede vriend kreeg ik een link doorgestuurd over een artikel in het Tijdsschrift voor Management en Organisatie over organisatieopstellingen. Er wordt in dit artikel bevestigd dat deelnemers na een organisatieopstellingen meer inzicht hebben gekregen en dat de opstelling inderdaad dynamieken boven haalt die met veel andere methodieken niet zichbaar worden. Je vindt het complete artikel hier.

Wil je weten wat een organisatieopstellinge voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust even contact met me op. Ik wissel er graag met je over van gedachten.

Ook op mijn site vind je meer informatie over organisatieopstellingen als een zeer krachtig hulpmiddel om onbewuste patronen binnen jouw organisatie of afdeling boven tafel te krijgen en aan te pakken.Ik wens je een fijne dag en wellicht tot ziens! 
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl


 
 

 

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld of op een andere manier me je email adres hebt gegeven. Wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwsbrief.php