Klik hier voor mijn droom....

 
 


Nieuwsbrief Mei 2009

Beste lezer,

VERNIEUWING!...dat was het woord dat twee weken geleden bleef hangen na het bijwonen van een organisatieopstelling. Een opstelling met als vraag "Hoe sterk heb jij je verbonden met je werk en hoe relateert dat zich tot je motivatie?" Zoals velen van jullie gemerkt hebben, had ik al een half jaar geen nieuwsbrief gestuurd, simpelweg omdat ik die periode meer met andere zaken verbonden was; op 21 januari is ons tweede dochtertje Gaia geboren, en ik vond het heerlijk om me veel op haar en mijn gezin te richten. Ook haar geboorte heeft voor veel vernieuwing gezorgd!

Tegelijkertijd zou iedereen zich eens kunnen afvragen: Hoe verbonden voel jij je met je werk (gezin, partner, sport, hobby) en hoe verhoudt zich dat tot je motivatie? Een opstelling is een uitstekende manier om hier inzicht in te krijgen, en zelf voor verandering hierin te zorgen!

Want..... dat woordje 'vernieuwing' heeft in mij in ieder geval behoorlijk wat wakker geschud. Bewust en vooral ook onbewust!

* Workshop Familieopstellingen

Ten eerste: Veel van jullie hebben me gevraagd wanneer er weer een workshop familieopstellingen komt. Wel, die komt er nu eindelijk weer, namelijk op  zaterdag 4 juli.  Deze dag organiseer ik samen met een psychologe. Meer informatie vind je hier, en aanmelden kan eenvoudig door hier te klikken. Je kunt uiteraard zelf kiezen of je je opstelling door mij of door haar wilt laten begeleiden!

Misschien ook goed om je te realiseren, dat -ondanks de term familieopstellingen- je ook opstellingen kunt doen met vragen rondom je relatie, je loopbaan, je organisatie, rondom belangrijke keuzes en beslissingen (verhuizen, nieuwe baan, etc). Meer info daarover vind je hier
 

* Nieuwe Website

Ten tweede ben ik mijn website volledig aan het vernieuwen. Hij wordt frisser, hipper, moderner. Er gaat meer kracht van uit stralen, dat is een ding wat zeker is. En natuurlijk nog wel bij mij passend! Hij is nog in wording, maar ik kan je nu al vertellen dat deze nieuwsbrief de laatste is in deze stijl. De volgende nieuwsbrief zal er ook volledig anders uitzien, passend bij m'n nieuwe website!
 

* Coaching & Kredietcrisis

Ten derde: Mijn coaching activiteiten zijn de afgelopen periode nog wel gewoon doorgegaan. Het leuke is dat mensen mij wel eens vragen if ik geen last heb van de krediet-crisis. "Welke crisis?" vraag ik dan? Want crisis of niet, wat is er nu fijner dat eens heerlijk met iemand van gedachten te wisselen over wat er bij je speelt, iemand die niet oordeelt maar je wel op een krachtige manier begeleidt bij jou proces? Jou proces dat leidt tot inzicht, helderheid, antwoorden en verandering? Coachen en gecoacht worden kan altijd! Meer informatie? Klik dan hier!


  Wat betekent vernieuwing voor jou? 


Ik wens je een fijne dag en veel vernieuwing!
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl

 
 

 

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld of op een andere manier me je email adres hebt gegeven. Wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwsbrief.php