Klik hier voor mijn droom....

 
 


WELLES / NIETES

Wat maakt dat jij de dingen doet die je doet? In je werk, je privé leven, op vakantie, noem maar op, het maakt niet uit. Doe jij wat je doet omdat je dat graag wilt, doe je het omdat (je vindt dat) het moet, of doe je het omdat je juist iets anders uit de weg gaat? Zeker als je wel eens kampt met een laag energie- of motivatieniveau is het heel interessant om dit eens te onderzoeken. En het is dan de kunst om goed naar je eigen -innerlijke- stemmetje te luisteren.

Mijn ervaring, bij mezelf en bij mensen om me heen, is dat de energie vanzelf gaat stromen (je in de 'flow' komt) als je doet wat je echt wilt. Doe je veel vanuit 'moeten', dan kun je wel eens wat spanning in je lijf ervaren. Immers: Moeten is NOOIT van jezelf....... Vermijd je juist (vaak onbewust) het tegenovergestelde? Dan kan het wel eens lastig voor je zijn om te weten wat je nu echt wilt; Je hebt dan minder energie.

Met wat simpele oefeningen kun je hier veel inzicht in krijgen en daarmee ook heel veel verandering in jezelf teweegbrengen. Meer weten? Neem dan contact met me op.

FAMILIEOPSTELLINGEN

Familieopstellingen brengen onbewuste patronen naar boven. Deze worden hiermee inzichtelijk, herkenbaar en voelbaar. Vanuit deze ervaring kun je die patronen veranderen, zodat je steeds meer het leven kunt leiden zoals jij dat werkelijk wilt. 

* Je kunt deelnemen omdat je nu een mooie stap vooruit wilt zetten;
* Je kunt deelnemen omdat er nu toch echt eens iets moet veranderen;
* Je kunt deelnemen omdat je van je probleem afwilt.

Check eens welk van de 3 redenen om deel te nemen het meest bij je past, en lees dan het stukje Welles/Nietes nog eens opnieuw...

Er zijn nieuwe data voor Workshop Familieopstellingen bekend:
* Zaterdag 26 mei         ** nog slechts plaats voor enkele deelnemers **
* Zaterdag 23 juni
* Zaterdag 26 juli
* Zaterdag 25 augustus
* Zaterdag 27 oktober

Een familieopstelling kan je verder helpen bij een thema waar je met je verstand soms niet uitkomt. Interesse? Wil je nu aanpakken waarmee je aan het worstelen bent? Wil je meer inzicht in je situatie? Meld je dan aan voor één van de workshops of klik hier voor meer informatie!

COACHING

Kort geleden las ik de opmerking: 

         Het is niet zo erg dat je overtuigingen hebt die je beperken;
         het wordt pas een probleem als je gelooft dat ze waar zijn..


In mijn coaching ga ik vaak met de beperkende overtuigingen van mensen aan de slag. Een overtuigingen is dat wat jij denkt dat waar is. Over jezelf, over anderen, over de wereld, over wat mogelijk is en over wat niet mogelijk is. Overtuigingen kunnen je sterker maken, maar ook afzwakken, vaak zonder dat je het beseft. En in dat laatste geval is het interessant om een verzwakkende overtuiging te veranderen in een versterkende; Ik sprak laatst een meisje van 12 met een buitenboord beugel. Een verzwakkende overtuiging zou zijn "Door deze beugel ben ik anders dan mensen zonder", of "Deze beugel is lastig en maakt me lelijk". Maar nee, zij had oprecht de versterkende overtuiging "Ik ben uniek met deze beugel". Haar ogen straalden terwijl ze dit uitspraak. Prachtig toch?

Overtuigingen zijn te veranderen door goede coaching. Ga eens na welke overtuiging jij hebt over jezelf die je niet sterker maakt. Hoe zou het zijn als je er een andere, versterkende, voor in de plaats zou kunnen zetten?

Klik hier voor meer informatie over coaching.

Welke overtuigingen beperken jou nog?Ik wens je een fijne dag en wellicht tot ziens! 
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl

 
 

 

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld of op een andere manier me je email adres hebt gegeven. Wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwsbrief.htm