Klik hier voor mijn droom....

 
 


Welkom bij de Habibio nieuwsbrief - mei 2006

Inspiratie en Missie
Vorige week heb ik een inspirerende dag gehad, geleid door een goede vriend van me, Hjalmar. Hij heeft me geholpen het helderder te krijgen wat de (nieuwe) missie van Habibio is. En onder missie versta ik dan: Het (hogere?) doel waaraan ik met Habibio een flinke steen wil bijdragen. Los van hoe ik dat dan kan en wil doen, want de manier waarop kan en zal nog wel eens veranderen, heb ik gemerkt. De zin die sinds die dag door m'n hoofd blijft spelen is: "Mensen te inspireren hun leven te leiden zoals ze dat echt willen".... En dus kun jezelf afvragen "In hoeverre leid jij je leven zoals je dat echt wilt?"

Inspiratie en Opstellingen
Wist je dat je door middel van een opstelling weer dichter bij je eigen inspiratiebronnen kunt komen? Stel je eens voor hoe het zou zijn om in een opstelling tegenover je missie te staan en die in de ogen te kijken, om inzicht te krijgen in 'dat wat je nog tegenhoudt' en net zo belangrijk: contact te maken met je (nog ongekende?) kwaliteiten? Om zo een volgende stap te zetten op jouw levenspad, om dat leven te leiden zoals dat voor jou bedoeld is?

Opstellingen, ook wel systemisch werk genoemd, zijn dus heel geschikt om ook andere thema's dan familie-gerelateerd te benaderen en te onderzoeken. Werk geralateerde thema's lenen zich prima voor organisatieopstellingen, en via weer andere opstellingen zijn lastige keuze's te vergemakkelijken. Opstellingen kunnen helend werken bij emotionele gebeurtenissen uit het verleden en kunnen zelfs balans brengen in gemis en verlangen.

Opstellingen avonden
- Wil je eens inzicht krijgen in dat stukje van je leven waarin je nog niet echt leeft zoals je dat wilt?
- Wil je meer in contact komen met je levensdoel en/of -missie?
- Stoei je met een keuze en wil je dit eens op een andere manier benaderen?
- Wil je op een respectvolle manier bepaalde stukken uit je verleden afsluiten en je zo weer op de toekomst richten?
- Wil je uit een (voor jou belemmerend) patroon breken?
Of:
- Wil je eens een indruk krijgen van familieopstellingen?

Dan heb je nu de kans! Op dinsdag 11 juli en dinsdag 22 augustus organiseer ik weer opstellingen avonden. Ik ben zelf heel blij met de landelijk en heerlijk rustig gelegen ruimte die ik hiertoe mag gebruiken, en waar een fantastische energie hangt. We

Familieopstellingen
Dinsdag 28 maart organiseer ik een familieopstellingenavond. Mocht je interesse hebben in het fenomeen familieopstellingen, dan zou ik je willen uitnodigen om die avond eens langs te komen en als 'toeschouwer' de indrukwekkende mogelijkheden te ervaren. Nog interessanter is wellicht de mogelijkheid om een persoonlijk vraagstuk in te brengen. Ik zal dan een opstelling begeleiden waarin jouw thema uitgebreid aan de orde komt. Een opstelling zal je inzicht in je vraagstuk geven en de mogelijk scheppen om antwoorden en oplossingen te vinden voor wat er bij je  speelt.

Er is voor deze avond nog de ruimte voor 1 of 2 vraagstukken en ook is er nog plaats voor toeschouwers. Je kunt je op m'n site aanmelden of meer informatie vinden over de workshop  en familieopstellingen in het algemeen.


Met vriendelijke groet,
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl
 

 
 

 

Wil je dit soort mailtjes niet meer krijgen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwswbrief.htm