Klik hier voor mijn droom....

 
 


Welkom bij de Habibio nieuwsbrief - januari 2006

Januari is een maand waarin men elkaar in de eerste dagen de beste wensen toewenst. Zo ook ik: Ik wil iedereen een heel gelukkig, liefdevol, gezond, inspirerend en succesvol 2006 wensen!

Is januari voor jou de maand waarin je je goede voornemens gaat uitvoeren? Of heb je juist voor de verandering eens geen goede voornemens? Of misschien noem je het geen 'goed voornemen' maar heb je er een ander woord voor? Goede voornemens staan altijd voor verandering, en verandering betekent een overgang van een oude -vaak minder prettige- situatie naar een nieuwe -prettigere- situatie. Welke veranderingen wil jij dat er voor jou in 2006 plaats gaan vinden? Welke minder prettige situatie wil jij achter je laten, en welke prettiger situatie wil jij daarvoor in de plaats?

Wat brengt 2006?
Een grote verandering die voor mij in 2006 zal plaatsvinden is de verhuizing in januari naar Groenekan, een klein pittoresk dorpje tegen Utrecht aan. Ons nieuwe huis en de omgeving voorzien in onze essenties: Rust, ruimte, licht en natuur. Zodra de vergunning er is, wordt een heerlijk ruime en lichte coaching/trainingsruimte aangebouwd, waarin mijn vriendin Marieke en ik onze cliŽnten nog prettiger kunnen coachen. 

Vanuit deze nieuwe locatie wil ik in 2006 de mogelijkheid gaan bieden tot 'wandelcoachen', want er is een prachtig bos op loopafstand. Hierover verderop in deze nieuwsbrief meer.

Natuurlijk blijf ik in 2006 familieopstellingen organiseren, en daarbij ga ik ook open organisatieopstellingen avonden houden. Deze avonden zijn uitermate geschikt om thema's die op je werk spelen en waarbij je behoefte hebt aan inzicht of verandering, in te brengen. Organisatieopstellingen lijken soms minder indrukwekkend dan familieopstellingen, maar ze zijn zeker minimaal even impact- en betekenisvol. Organisatieopstellingen verrassen ons met andere invalshoeken.

Familieopstellingen
Naast de introductieavonden ga ik opstellingenworkshops organiseren rondom een thema. Je kunt hierbij denken aan de volgende thema's:
- Verandering: Hoe verhouden heden, verleden en toekomst zich tot de gewenste verandering? Welke elementen houden me nog tegen, wat heb ik nog los te laten en verwerken en wat steunt me juist?
- Relaties: Welke onbewuste patronen beinvloeden mijn relaties met vrienden, familie en partners?
- Werk: Wat draag ik bij me, wat niet van mij is, maar wat me wel beinvloedt in mijn werk?
- Familie: Wat heeft gemaakt dat mijn familie is zoals die is, en welke inzichten zijn hierin voor mij te krijgen?

Wil je meer weten, wil je je deelname aan een workshop vrijblijvend reserveren, of heb je een ander thema rondom welk je graag een workshop zou volgen? Neem dan contact met me op!

Lees hier meer over Familieopstellingen...

Organisatieopstellingen
Daar waar ongewenste situaties zich herhalen, daar waar functies maar niet goed ingevuld kunnen worden, daar waar mensen zich niet op hun plek voelen, daar kan met Organisatieopstellingen verrassend veel bereikt worden. Denken, analyseren en logisch redeneren leggen in lang niet alle situaties de vinger op de zere plekken; Ben jij in staat waar te nemen wat er binnen medewerkers, tussen afdelingen of binnen de markt 'onderwater' plaatsvindt? Organisatieopstellingen brengen hier inzicht in! En inzicht is de eerste stap naar verandering....

Lees hier meer over Organisatieopstellingen...

Wandelcoaching
Hou zou het zijn om een coaching-traject te doorlopen in de natuur? Patronen te doorbreken door een andere manier van coaching? In de buitenwereld werken aan je binnenwereld? Door beweging processen in beweging zetten? Geest en lichaam in harmonie?

Met wandelcoaching gaan we samen de natuur in. We gebruiken alles wat we onderweg tegenkomen om nieuwe inzichten te verkrijgen. Met symboliek en synchroniciteit bereiken we wat ons bewustzijn juist wegfiltert. Laat je verrassen en verbazen door deze ontspannende en succesvolle manier van coachen!

Binnenkort verschijnt op de site meer informatie, klik alvast hier voor mee informatie.

Mijn goede voornemen?
2006 gaat voor mij een goed jaar worden. Mijn goede voornemen is om alles (ja, echt alles) wat er met en om mij heen gebeurt, te bezien in het licht van: Wat kan ik hieruit leren, op welke wijze kan ik hieruit groeien, welk inzicht kan ik hieruit gebruiken om anderen (en mezelf) nog meer vreugde te laten ervaren? Hoe weet ik wanneer ik dat bereikt heb? Zodra iemand me vertelt dat ik hem of haar op deze wijze meer vreugde heb laten ervaren, terwijl ik me daar niet bewust mee bezig hield. Want dat betekent dat ik het onbewust doe, en dat ik het mezelf dus eigen gemaakt heb! De glimlach rondom m'n mond zal het me bevestigen!

Wat is jouw goede voornemen, jouw persoonlijke voornemen rondom je eigen proces?


Met vriendelijke groet,
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl
 

 
 

 

Wil je dit soort mailtjes niet meer krijgen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwswbrief.htm