Klik hier voor mijn droom....

 
 


Nieuwsbrief April 2011

Beste [VOORNAAM],

Als piekeren geen uitkomst biedt...


Iedereen piekert wel eens; Ik pieker ook wel eens en ik durf te wedden dat jij dat ook wel eens doet! En er zijn echt wel situaties tre bedenken waar piekeren helpt
en tot een oplossing leidt. Maar er zijn nog veel meer situaties waar piekeren absoluut niets oplevert, behalve bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, onrust en afwezigheid. Maar is dat nu wat je ermee wilt bereiken? Nee, natuurlijk niet!!!

 

Er zijn een aantal manieren om van piekeren af te komen, zoals:
1. Wachten tot het vanzelf voorbij gaat...
2. Nog harder gaan piekeren...
3. Je manier van piekeren veranderen

4. De oorzaak wegnemen

Ik hoop dat je inziet dat mogelijkheid 1 en 2 niet echt serieus zijn bedoeld... Maar 3 en 4 zijn dat wel degelijk!
Morgelijkheid 3 is bijvoorbeeld met NLP heel goed te doen, is vaak heel effectief, maar om eerlijk te zijn ook wel eens niet; Dan komt mogelijkheid 4 om de hoek kijken. Een veel gemaakte fout is er maar vooral veel over na te denken waar het gepieker vandaan komt, dus dat is juist niet wat ik bedoel; Ik bedoel om de oorzaak daar te zoeken en aan te pakken, waar je met je gedachten niet zo goed bij komt. Hoe dan? Juist ja, door middel van een opstelling. Opstellingen hebben vaak een innerlijke rust tot gevolg, waarin het piekeren veel meer op de achtergrond is verdwenen.

Wil je ook stoppen met piekeren of er meer informatie over mogelijkheid 3 en 4? Neem dan gerust even contact met me op!

* 16 April - Workshop Familieopstellingen

Zaterdag 16 maart organiseren Marieke en ik weer samen een workshop familieopstellingen. Er is momenteel nog plek om voor zowel vraagstellers als voor representanten. 

 

Tijdens onze workshops is de sfeer ontspannen, veilig, intens en ook gezellig. Na afloop is het vaak alsof de mensen elkaar al lang en goed kennen. Toch kan ik me ook goed voorstellen prettiger voelt om je opstelling op individuele basis te doen. Dat kan ook! Neem dan even contact op voor een afspraak voor een individuele opstelling, gewoon bij ons in de praktijk in Groenekan. Individuele opstellingen zijn net zo krachtig en effectief als groepsopstellingen, 't is maar net waar jij je prettiger bij voelt, want dat is voor iedereen anders.

 

Op de website vind je niet alleen informatie over opstellingen, maar ook over organisatieopstellingen. Ook kun je je via de site aanmelden.
 


Ik wens je een fijne dag!
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl

 
 

 

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld of op een andere manier me je email adres hebt gegeven. Wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwsbrief.php