Klik hier voor mijn droom....

 
 


Nieuwsbrief Maart 2007

Beste lezer,

Voorjaar; grote schoonmaak?
Het is voorjaar aan het worden en veel mensen pakken dat aan voor een grondige schoonmaak. Van hun huis..... Weer anderen doen een sapkuur en reinigen hiermee hun lichaam....

En hoe lekker en verfrissend zou het zijn om nu ook eens een mentale en emotionele schoonmaak te houden?

  • Emoties die je nog bij je draagt opruimen, zodat je weer rustig, helder en in balans bent?

  • Overtuigingen en denkpatronen (ik moet dit...., waarom doe ik niet zus of zo...) loslaten of aanpassen, zodat je weer meer vanuit je eigen kracht denkt en doet?

  • Gevoelens terugplaatsen waar ze horen, zodat letterlijk een last van je schouders valt?

Na een paar sessies zul je al duidelijk verschil merken! Neem eens contact met me op om te ontdekken wat ik hierin voor je kan betekenen! Of klik hier voor meer informatie over coaching en de manier waarop ik dat doe.

 

 

Modulaire Opleiding 'Organisatie- en loopbaanopstellingen voor Adviseurs'
Bas de Kruijff van Anker & Kompas en ik organiseren samen een interessante modulaire opleiding Organisatie- en loopbaanopstellingen. Deze opleiding is speciaal samengesteld voor professionals die advies geven aan bedrijven en/of partikulieren. 

 

De basismodule is ideaal om kennis te maken van het Systemisch Werk toegepast in professionele situaties. Vervolgens zijn er twee aansluitende modules, respectievelijk voor organisatieadviseurs en voor loopbaanadviseurs.

 

In juni start al de eerste basismodule, dus wees er snel bij want de eerstvolgende basismodule staat pas in september gepland. Kijk op de site http://www.opstellingenwerk.com, die speciaal voor deze opleiding is ingericht. Je vindt hier meer informatie over de inhoud, de prijs, locatie, data en hoe in te schrijven.

 

Training 'De Kracht van Communicatie met NLP'
Samen met mijn lief, Marieke Sanders, heb ik de training 'De Kracht van Communicatie met NLP' opgezet. In 5 leuke en interessante avonden wordt je je bewust van je eigen communicatie en de invloed hiervan op jezelf en op anderen.

Naast deze bewustwording leer je ook een aantal zeer effectieve NLP technieken waarmee je je communicatie nog verder kunt verdiepen. Je zult hierdoor je relatie met je vrienden, collega's, partner, kinderen en familie (en met jezelf) op een positieve en blijvende manier kunnen verbeteren.

De training start begin juni, dus ook hier geldt: Als je interesse hebt, meld je dan snel aan, want vol=vol!
Meer informatie over de inhoud, data en prijs vind je hier.


Familieopstellingen
Er is nog beperkt plaats om een thema in te brengen, maar nog wel voldoende plaats om als representant deel te nemen aan de familieopstellingen dag op 12 april. Meld je hier aan of kijk hier voor meer informatie.
 

Loopbaan- en organisatieopstellingen
Ook leuk om te vermelden is dat ik op zaterdag 1 juni een speciale loopbaan- en organisatieopstellingendag organiseer bij bij Cursuscentrum 'De Smederij' in Soerendonk. Deze dag is bijvoorbeeld zeer zinvol als je van functie of werkgever wilt (of moet?) veranderen. Daarbij kan het enorm verhelderend zijn als je een leidinggevende functie hebt, en je wilt meer inzicht krijgen waarom bepaalde processen of werknemers niet functioneren zoals je zou willen.

Hier vind je meer informatie over deze vorm van opstellingen, en over welke vragen nog meer bij uitstek geschikt zijn om in een opstelling uit te werken.Ik wens je een fijne dag, veel plezier met de schoonmaak en wellicht tot ziens!
Bert Smulders.
http://www.habibio.nl

 
 

 

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld of op een andere manier me je email adres hebt gegeven. Wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, stuur dan even een lege reply op deze mail, of meld je af op http://www.habibio.nl/nieuwsbrief.php