Klik hier voor mijn droom....

 Mijn thema's

Twee thema's zijn op dit moment heel voor mij enorm belangrijk: Vreugde en inzicht. Ik ben ervan overtuigd dat ze voor jou iets anders beteken dan voor mij, daarom enige uitleg:

Vreugde staat voor mij voor levensvreugde, en daarmee ook voor werkvreugde.Vreugde betekent voor mij dat wat maakt dat ik m'n leven als zinvol ervaar, dat ik me gelukkig voel, dat ik in mijn kracht sta. Als ik zelf vreugde ervaar, dan is alles OK, dan heb ik de touwtjes in handen, dan voel ik energie, dan voel ik me goed en sterk, kortom: alles gaat dan gaat het zoals het voor mij goed is. En als ik anderen dit ook kan helpen bereiken, dan geeft dat mij voldoening. Voor jou zal  weer een heel ander woord, dezelfde betekenis hebben. Ik ben wel benieuwd welk voor het voor jou is...

Inzicht gebruik ik als een heel belangrijk middel, voor mij en voor anderen, om grip op het leven te krijgen en te houden. Grip in de betekenis, dat je in jouw leven voor elkaar kunt krijgen wat voor jou echt belangrijk is. Dat kan zijn in je privť leven, in je vriendschappen, in je relatie, in je werk, en zelfs in je gezondheid.  Inzicht kan letterlijk zijn, dus in-zien, maar ook figuurlijk, waarbij je op alle lagen (hoofd, buik, hart) bewust wordt van dat wat belangrijk is voor jou.

==+==

    NIEUWS   

  28 november 

Workshop
Familie-
Opstellingen

Er is nog plek!
Kijk hier!

 


Schijf je NU in op de Habibio Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!