Klik hier voor mijn droom....

 Ervaringen

De verantwoordelijkheid van het blonde meisje...
Nog nagenietend van gisteren, de opstellingen dag, wil ik jullie bedanken voor deze wonderlijke groei-ervaring.

De dag was voor mij een afspiegeling van mijn leerproces; het binnenkomen in een nieuwe groep, een plek krijgen, vervolgens een zelfgekozen plek in nemen en daarin te gaan staan, om daar vervolgens ruimte voor te vragen en dan tot zelfacceptatie te komen. (wauw!)

Na mijn eigen opstelling in de ochtend, had ik voortdurend het beeld voor ogen van een klein blond meisje met eigenwijze staartjes die door alle opstellingen heen huppelde met als doel heel veel vreugde en blijdschap te verspreiden. Ik vermoedde toen nog niet wie dat was.

Vervolgens mocht ik deelnemen aan een andere opstelling waar ik mij onbewust verbond met lichte verantwoordelijkheid. Dat triggerde een enorme vreugde en blijdschap in mij waar ik bijna in ontremde omdat ik ineens de hilariteit (ofwel de lichtheid) van de zware verantwoordelijkheid inzag die op dat moment Ďgebuktí ging onder een stukje appel tussen de schouderbladen. Vervolgens mocht ik mij verbinden met diezelfde zware verantwoordelijkheid in de wetenschap dat de zwaarte volledig afgestemd was op mijn eigen draagkracht.

Ik was mij ervan bewust dat het niet mijn opstelling was maar ik weet nu dat het absoluut een bijdrage heeft geleverd in mijn eigen helingsproces. Ik voel mij nu weer verbonden met dat kleine meisje met eigenwijze staartjes die onbevangen en vreugdevol overal doorheen huppelt en blijdschap mag verspreiden.

Een mooier kado had ik niet kunnen wensen! Bedankt!

Ik hoop dat jullie nog veel van deze wonderbaarlijke processen in werking mogen zetten en daar heel succesvol in blijven zijn!

Groetjes D.P.

Klik hier om terug te gaan naar alle ervaringen...

    NIEUWS   

  28 november 

Workshop
Familie-
Opstellingen

Er is nog plek!
Kijk hier!

 


Schijf je NU in op de Habibio Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!